Hrdina Milo Ventimiglia

Created on 20 září 2008
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Hodnocení 0.00 (0 hlasů)

Tohoto sexy herce asi znáte díky postavě Petera Petrelliho, kterou ztvárnil v seriálu Heroes (Hrdinové). 

Jmenuje se Milo Ventimiglia, a pokud Vám přišel povědomý, možná zjistíte, že jste ho už dřív mohly vidět jako přítele dcery v seriálu Gilmorova děvčata, který dost dlouho vysílali i na české televizi.

 Jak už jeho jméno i vzhled napovídá, má italské předky. A ačkoliv to na tomto obrázku není tolik vidět, umí nahodit opravdu citlivý kukuč <!-- Wink. Nevím, jestli to bylo víc postavou, kterou hraje, nebo hercem samotným, ale mě zaujal natolik, že jsem se rozhodla mu věnovat článek na svém blogu.

 

 

 

Milo Ventimiglia se narodil 8. července 1977 v Kalifornii a už v 8 letech se rozhodl, že získá oskara.

O deset let později - poté, co si na střední škole zahrál v řadě her - získal stipendium na letní program prestižní sanfranciské školy, Americké divadelní konzervatoře (A.C.T.). Následně se vrátil do jižní Kalifornie a vstoupil na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles), kde se zaměřil na divadlo. Během této doby se mu podařil jeho profesionální herecký debut v seriálu "The Fresh Prince of Bel-Air". Krátce poté se zviditelnil i v krátkém filmu "Must Be the Music".

Za posledních pět let Milo zaujal diváckou pozornost ve filmu, v televizi a také v divadle. Na velkém plátně se objevil v nezávislých filmech "'Massholes" a "Sheer Bliss" či v krátkém filmu "Nice Guys Finish Last". Na televizní obrazovce si opakovaně zahrál v seriálu "Opposite Sex" a hostoval v seriálech jako je Kriminálka Miami, "Promise Land" či "Sabrina-mladá čarodějnice.

Aktuálně chodí se svou kolegyní ze seriálu Heroes, představitelkou Claire - Hayden Panettiere.

Filmografie:

2008 Patologie (Pathology) role: Ted Grey
2006 Hrdinové (TV seriál) (Heroes) role: Peter Petrelli
2006 Rocky Balboa (Rocky Balboa) role: Robert Jr.
2005 Prokletí (Cursed) role: Bo
2005 Divoká noc (Dirty Deeds) role: Zach Harper
2000 Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Jess Mariano
1999

Taková normální holka (She's All That) role: Soccer Player

 

 

 

Fotky Mila Ventimiglii:

Milo s přítelkyní

Milo se svou přítelkyní Hayden, která hraje v seriálu Heroes postavu Claire.

Milo Hayden Hiro

Milo Ventimiglia - Pathology

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia

Milo and Hayden

Milo Ventimiglia

Související články:

Heroes 3: Dying of the light

Heroes 3: Angels and monsters

Heroes 3: I am become death

Heroes 3: One of them one of us

Začala 3. série seriálu Heroes

Zajímavé odkazy o Milo Ventimigliovi:

Neoficiální webová stránka věnovaná Milu Ventimigliovi

Profil Mila Ventimiglii na IMDb

Oficiální stránka seriálu Heroes

 

Nejnovější články na Bizy-bee